У тимчасово окупованому Мелітополі на Запоріжжі партизани розправилися з Олегом Шостаком, одним з очільників виборчого штабу “Единой России” та керівником пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ.

Про це повідомив міський голова Іван Федоров в Тelegram, розповідаючи подробиці ранкового вибуху у Мелітополі, пише Gazeta.ua.

За його інформацію, Шостак тепер “точно не зможе сидіти на стільці рівно”.

“У колаборантів підірвало дупу. В прямому сенсі. “По заслугах” отримав Олег Шостак. Його частину тіла для сидіння буквально підірвано”, – написав Федоров.

Додав, що Шостак – поплічник гауляйтера Запорізької області Євгена Балицького.

“Протягом довгого часу був маріонеткою його приватного місцевого телеканалу “МТВ-Плюс”. Систематично транслюючи в етері карту України без Криму та сюжети про начебто палку любов мелітопольців до “Расєї”, – написав Федоров.

Також нагадав, що цього тижня партизани підірвали головний штаб “Единой России” на просп. Богдана Хмельницького у Мелітополі.

“Лігво рашистів у самому центрі міста з цілодобовою охороною! Саме там орки формували фальшиві списки та здійснювали підкуп виборців. Підсумок: налякані окупанти зрозуміли, що навіть озброєним до зубів безпечного місця на українській землі їм не знайти”, – додав міський голова.