Київські волонтери запустили процес з виробництва напівфабрикатів, з метою забезпечення продуктами харчування мешканців Соломʼянського району, що опинилися в скрутному становищі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив Іван Лісовий, директор Соломʼянського ринку, на базі якого було створено центр швидкого реагування на потреби захисту країни.

«Жінки-волонтери святкують по-своєму! Сьогодні нарешті запустили процес з виробництва напівфабрикатів, які волонтери допомагають доставляти мешканцям району, що опинилися в скрутному становищі. Добрі люди провели інструктаж і навчили наших дівчат працювати з обладнанням!», – йдеться у повідомленні.

Іван Лісовий висловив вдячність власникам точки роздрібної торгівлі «Мука», які надали свої потужності та устаткування. 

Він повідомив, що наразі волонтерський центр потребує наступні продукти: м‘ясо, картопля, капуста (в будь-яких кількостях). Все це можна доставити за адресою: вул. Солом‘янська, 24. Контактний номер телефону 24/7: (063) 279-41-05.

Також є можливість допомогти фінансово: 4731 2196 1813 0987 (Лісовий Іван Сергійович).

«І пам’ятайте – ми переможемо! Слава Україні!», – додав Іван.

Нагадаємо, що раніше у центрі швидкого реагування на потреби захисту країни, що був створений на базі Соломʼянського ринку, організували евакуацію жінок та дітей до західного кордону України.