Наталія Макогон, радник начальника Київського метрополітену, розповіла сайту “Сьогодні” о нових правилах метро під час карантину. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news.

Так, за словами Наталії Макогон, столична підземка готова розпочати роботу, вона нагадала про необхідність застосовувати засоби особистого захисту всім пасажирам та додала, що у метро сподіваються на активну підтримку поліції.

“Ми чекаємо, коли з’явиться офіційний документ з точною датою відновлення роботи метрополітену в Києві. Ми готові відкритися і готові працювати у звичайному режимі. Тобто пасажири повинні будуть суворо дотримуватися дистанції в півтора метра, носити захисні маски і рукавички, дотримуватися всіх запобіжних заходів. На станціях, перонах і біля кас ми вже нанесли спеціальну розмітку, щоб люди трималися одне від одного на безпечній відстані. Будемо максимально інформувати пасажирів про заходи безпеки в метро усіма наявними каналами, в тому числі й аудіозаписами. Ми готові відновити роботу метрополітену та приймати пасажирів. Сподіваємося також на потужну підтримку поліції в питанні дотримання пасажирами маскового режиму”, – сказала Наталія Макогон.

Нагадаємо, в КМДА розповіли, що та коли запрацює в Києві

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Із 25 травня запрацює метро та дитсадочки: Шмигаль

З 1 червня відновлять пасажирські перевезення: як оновили київський вокзал