Сьогодні не стало народного депутата і координатора групи “Інформаційний спротив” Дмитра Тимчука. Депутат нібито випадково вистрелив собі в голову під час чищення пістолета.

Ця звістка не залишила байдужими українських політиків і військових. Gazeta.ua також висловлює співчуття рідним і близьким Дмитра Тимчука.

Не стало Дмитра Тимчука. Патріот, народний депутат, офіцер, військовий журналіст, а від початку російської агресії в Криму співзасновник “Інформаційного спротиву” надійно тримав фронт інформаційної війни. Президент співчуває рідним і близьким Дмитра. Це велика втрата для країни.

Пишут, что якобы случайно застрелился Дмитрий Тымчук. Эта версия, конечно же, вранье. Тымчук был сотрудником ГУР МО. Его убийство стоит в одном ряду с убийством других украинских контрразведчиков – Хараберюша и Шаповала.

Дмитрий Тымчук RIP. Это невосполнимая потеря для Украины. Он был супербойцом на информационном фронте. Мои соболезнования близким.

Трагічно загинув народний депутат Дмитро Тимчук, фракція “Народного фронту” @NarodnyiFront, український патріот, координатор групи “Інформаційний спротив” @info_sprotyv Від імені Верховної Ради @verkhovna_rada висловлюю співчуття родині загиблого! Вічна пам’ять і вічна слава! pic.twitter.com/7oYOfqsUhY

У Києві у віці 46 років загинув народний депутат від “Народного фронту”, координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

За попередньою інформацією, депутат випадково вистрелив собі в голову під час чищення пістолета. Слідчі розглядають 3 версії загибелі політика, серед яких – убивство.