Представники патріотичних організацій кажуть, що у центрі Києва працює обмінний пункт, за допомогою якого зловмисники фінансують російські терористичні бандформування в ОРДЛО. Охороняють заклад нібито бойовики, які воювали проти України.

Про це повідомляє “24 канал”.

Ветеран війни на Донбасі, а також активіст Віталій Чорний у фейсбуці зазначив, що обмінник фактично є конвертаційним центром, який працює у безпосередній близькості до управління поліції у Києві, а також головного офісу СБУ. При цьому безпеку закладу забезпечують озброєні вогнепальною зброєю люди.

Ватажком охоронців нібито є терорист так званої “ДНР”.

За словами Чорного, чоловік, який з автоматом вибіг з офісу обмінника під час бійки, брав участь у війні проти України на боці Росії. У якості доказу своїх слів активіст опублікував фотографію, на якій нібито охоронець позує поруч з російською гаубицею у компанії інших терористів.

“Ватажок озброєних бандитів, які під прикриттям поліції кришують нелегальний конвертаційний центр на Володимирській вулиці поруч із ГУ НП у місті Києві, вчора скоїв напад на журналіста Олексій Середюк, стріляв із вогнепальної зброї по учасниках акції. На другому фото він же, під час служби “ДНР”. Національна поліція України, Служба безпеки України – не кажіть, що ви не знали”, – зазначив активіст.