Поліція Борисполя встановлює осіб, причетних до поранення місцевої жительки, яка, повертаючись додому ввечері 8 грудня, біля під’їзду будинку почула звук, схожий на постріл, та відчула різкий біль у руці. На землі біля себе жінка побачила стрілу з металевим наконечником.

Свідки на місце події викликали поліцію та медиків. Потерпілу з пораненням зап’ястя лівої руки доправлено до лікарні. Про це повідомляє “Поліція Київської області”.

Повідомляється, що невідомі здійснили постріл з арбалету.

Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, які здійснили злочин.

Секретар міської ради Борисполя Ярослав Годунок на своїй сторінці в Facebook повідомив, що інцидент стався на вулиці Володимира Момота, поруч з місцем події знаходиться дитячий майданчик. На щастя великої біди не сталося. Постраждала від “стрілка” працівник управління освіти Ніна Ковадло.

Годунок зазначив, що стріла пробила жінці долонь руки наскрізь та врізалась в автівку. Наразі стан постраждалої стабільний.

“Всі запитуєте хто постраждала від стрільби з арбалету, та чи потрібна допомога, вияснили – це наш працівник управління освіти пані Ніна Ковадло, дякувати Богу, що він відвів ту стрілу від неї, бо могло бути горе, стріла пробила долонь руки наскрізь і врізалась в автомобіль. Постріл цього нелюда реально міг бути смертельний, зв’язався з лікарями стан стабільний з нею все більш менш, кров попередньо здавати не потрібно. Постріл з великою ймовірністю був здійснений з будинку навпроти Володимира Момота 40 – розпитуємо, шукаємо інформацію про цього Гада і арбалет, адже прямо тут знаходиться дитячий майданчик, аж кров стине, коли думаєш, що могло статися”, – написав секретар Бориспільської міської ради.

Нагадаємо, На Печерську сталася бійка зі стріляниною, є постраждалі

Читайте також:

Вночі невідомі у масках стріляли по кіоскам на ринку Троєщина

На одному із ринків столиці жінці вистрілили в голову