Навесні 2020 року буде виставлений на аукціон готель «Дніпро», розташований в центрі столиці на вул. Хрещатик. Про це повідомили у пресслужбі «Фонду державного майна України».

«На сьогодні у Фонді держмайна 23 об’єкти великої приватизації. Процедура їх передачі приватному інвестору відповідно до Закону України про приватизацію займає орієнтовно 9-11 місяців: вибір інвестиційного радника → проведення аудиту → маркетування → проведення аукціону.

В цьому році ми плануємо завершити процедури приватизації по п’яти великих об’єктах, але вже навесні цього року, буде виставлений на аукціон готель «Дніпро». Він розташований в самісінькому центрі Києва, а його стартова ціна складе 10 мільйонів доларів», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що для того, аби фінальна вартість готелю «Дніпро» зросла в рази, призначено нову директорку – Еліну Сапожкову.

«Вона має 12 років досвіду відкриття, розвитку та управління готелями міжнародних мереж, а тепер разом із нашою командою займатиметься якісною підготовкою готель «Дніпро» до залучення стратегічного інвестора», – повідомляють у пресслужбі.

За словами нової директорки, готель «Дніпро» – велика цінність для гостей Києва та для інвестора.

«Цей готель знаходиться у центрі міста. І ви самі можете побачити, які звідси відкриваються краєвиди. Це велика цінність для гостей, і це дуже велика цінність для інвестора», – зазначила Еліна Сапожкова.

Нагадаємо, У Києві суд дозволив приватизувати Центренерго

Читайте також:

Автовокзали Києва та області пустять з молотка

Уряд передав на приватизацію 530 державних підприємств: Гончарук