Унаслідок падіння гвинтокрила у Броварах загинули 9 пасажирів: серед них – троє осіб з керівництва МВС, троє пілотів від ДСНС, та 3 осіб – з-поміж помічників та охорони міністра.

Про це повідомили голова ДСНС Сергій Крук у Facebook і  заступник глави МВС Богдан Драп’ятий, пише “Рубрика”.

“15 людей загинуло (за даними Нацполіції на 12:30 в авіатрощі гвинтокрила загинули 16 людей, з них 3 дітей – ред.), серед яких Денис Монастирський, Євгеній Єнін, Юрій Лубкович. Загинув наш єкіпаж: Олександр Василенко, Костянтин Коваленко, Іван Касьянов. Обірвалося життя трьох дітей”, зазначив Крук.

Співрозмовники УП у поліції уточнили, що інші 3 жертви серед пасажирів гелікоптера – це помічники та охорона міністра.

Заступник глави МВС Богдан Драп’ятий назвав прізвища двох загиблих – це Тетяна Шутяк і Михайло Павлушко.

Нагадаємо, сьогодні, 18 січня на територію дитячого садочка в Броварах впав гвинтокрил, після чого на місці інциденту сталася пожежа.

На Київщині у Броварах під час авіатрощі гвинтокрила на борту були міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його заступник Євген Єнін та держсекретар МВС. Вони загинули.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії.

У поліції уточнили, що в авіатрощі гвинтокрила в Броварах загинули 16 людей, троє з них – діти.