“Слуга народу” визначилась з головами ключових комітетів Верховної Ради. Депутатам Зеленського попередньо роздали посади в новому парламенті.

Головою комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності може стати депутат від “Слуги народу” Денис Монастирський (номер 19 в партійному списку “Слуга народу”, експерт з реформування судової та правоохоронної систем), – повідомляє LB.ua.

Депутат Марія Мезенцева (мажоритарний округ №168, Харківська область), по інформації LB.ua, претендує на комітет Верховної Ради з питань євроінтеграції.

Владислав Криклій (номер 12 в партійному списку) є кандидатом на посаду глави комітету Ради з питань транспорту.

Ірина Венедиктова (номер 3 у партійному списку) може очолити комітет ВР з питань правової політики та правосуддя.

Комітет з питань нацбезпеки і оборони можуть віддати депутату від “Слуги народу” під номером 39 в партійному списку Олександру Завитневичу, директору Смілянського ливарного заводу у Черкаській області.

Президент юридичної компанії Jurimex Данило Гетманцев (номер 20 в списку) повинен очолити комітет з питань бюджету, а колишній генконсул в Стамбулі Богдан Яременко (мажоритарний округ № 215) – комітет з питань закордонних справ.

Комітет з питань науки і освіти, як очікується, очолить директор освітніх програм Українського інституту майбутнього” Сергій Бабак (номер 11 у списку).

Комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради може очолити Сергій Кальченко, адвокат з “Хиллмонт партнерс” і 24-й номер списку “Слуги народу”.

Майбутні депутати їдуть до Києва в чотирьох купейних вагонах.

Партія відмовилася афішувати, у скільки обійшовся тренінг в Трускавці. Політсила вирішила створити Офіс навчання і розвитку партії і вже планує на осінь нові програми.