Херсонську область може очолити колишній заступник міністра оборони Юрій Гусєв. Раніше він відмовився брати участі у парламентських виборах за списком партії “Слуга народу”.

“Він і піде на керівника області… Херсонської, наскільки я чув. Зараз йде оформлення”, сказав в ефірі Радіо Свобода український підприємець і волонтер, четвертий номер у виборчому списку “Слуги народу” Давид Арахамія.

“На Юрія була дуже потужна, я сказав би, найпотужніша атака інформаційна. Ми знаємо, від кого вона йде. І він вирішив сам (не йти у Верховну Раду ред.). Це його особисте рішення… Команда президента це ж не тільки Рада. Це багато інших посад, які повинні займати. Це люди, які в команді. А потім хтось може піти міністром, наприклад, хтось може піти “губернатором”, хтось може піти представником”, розповів Арахамія.

12 червня екс-заступник міністра оборони Юрій Гусєв заявив, що вирішив не йти на парламентські вибори з партією “Слуга народу”.

Він сказав, що залишається в команді Володимира Зеленського і буде їй допомагати, проте в іншій ролі, про яку в подальшому стане відомо.

На з’їзді партії, який пройшов 9 червня, прізвище Гусєва назвали 41-м у списку кандидатів у нардепи.