Напередодні невідомі побили скло комфортабельних автобусів. Місто вважає, що зухвалими діями мафія не лише перешкоджає роботі приватних перевізників, а й створюють клопоти містянам, які не мають чим добиратись на роботу.

Про це пише “Вечірній Київ”.

Столична влада відреагувала на вчорашній інцидент, коли невідомі молодики побили скло у двох автобусах Volvo Hybrid, що здійснювали перевезення на маршруті №150 і курсували із вулиці Милославської до Севастопольської площі. Після цього випадку перевізник зупинив рух і автобуси тимчасово не курсують.

Троща автобусів трапилась на зупинці «Кирилівська церква». З автобуса вийшов хлопець спортивної статури, дістав з куртки молоток і кілька разів вдарив по лобовому склі. Важливо, що в момент нападу в салоні були пасажири, які й першими повідомили про інцидент. За кілька хвилин після цього на цьому ж маршруті, але вже на кінцевій зупинці інший молодик схожої зовнішності запустив у лобове скло камінь.

У КМДА кажуть, що зухвалі дії — це справа рук перевізників, які не пристали на більш вимогливі умови міста та не виграли конкурси на перевезення. І у такий спосіб тепер намагаються помститись конкурентам і відвоювати свій маршрут. Про це заявив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Костянтин Усов.