17 листопада 2021 року у Солом’янському суді обирали запобіжний захід у справі розкрадання бюджетних коштів виконувачем обов’язків директора Комунального підприємства «Муніципальна охорона» Марі Ігорем Владиславовичем, який крім того обіймає посаду голови громадського формування «Муніципальна варта».

Марі намагався прикритись рядовими працівниками Муніципальної охорони та варти, які на жаль не обізнані у об’ємах вкрадених Марі бюджетних коштів.

Слід відмітити, що коли відбувався суд за подібною справою над колишнім очільником «Муніципальної охорони», суду ніхто не прийшов під стіни підтримати його. Звісно, людина вже не могла застосувати службове становище та погрозами зняти з робочих місць працівників і нагнати їх під стіни суду, але 17 листопада, факт як то кажуть, був на лице.

За словами ведучої (пряма мова): «насправді дуже багато прийшло людей, близько двохсот, можливо й більше особового складу і хочу сказати, що ВСЕ ЦЕ ПРАЦІВНИКИ, ЯКІ СЬОГОДНІ НЕ НА ЗМІНІ. Тобто вони у свій вихідний день вирішили прийти аби підтримати свого командира…».

Виникає питання скільки заплатили знімальній групі каналу «Київ», яка вперто не впізнавала службові автівки «Муніципальної охорони» припарковані по всій проїзній частині вздовж вулиці. Чи можливо всі ці екіпажі на вихідному?

Крім того, протягом всього репортажу можна побачити посадових осіб комунального підприємства «Муніципальна охорона», які працюють у офісі комунального підприємства з понеділка по п’ятницю включно і знов виникає логічне питання, на якій підставі всі ці посадовці у робочий день перебувають під стінами суду?

І це дуже прикро, адже за інформацією сайту Kievvlast.com.ua кожного дня лікарі рятуючи життя чергового хворого на COVID ризикують своїм життям, при цьомуіз затримкою отримують заробітну плату в два рази меншу аніж працівники комунального підприємства «Муніципальна охорона», які дозволяють собі у робочий день піти з ввіреного їм під охорону об’єкту комунальної власності. Відомо, що на сьогодні медпрацівники в повному обсязі отримали заробітну плату лише за вересень. Зарплата за жовтень 2021 року виплачена лише на 20 відсотків.

Чому Марі дозволяє собі познімати всі екіпажі з районів та разом з іншими охоронниками, що мають охороняти комунальну власність міста Києва, зібрати всіх під стінами суду? За цей робочий день всі ці співробітники Комунального підприємства «Муніципальна охорона» отримають заробітну плату з міського бюджету! Чи не є це використанням службового становища? Виникає питання і до мера за що всім цим працівникам комунального підприємства платять від 16 до 27 тисяч гривень заробітної плати?

Далі взагалі почали відбуватись ганебні дії вчинені працівниками «Муніципальної охорони», якими керував Марі з натовпу.

Працівник «Муніципальної охорони» Бондар Сергій намагався чинити тиск на прокурора по справі, після чого почалась штовханина, яка йде в розріз із функціями «Муніципальної охорони» та «Варти», співробітники якої ніби мають спостерігати за громадським порядком.

Популярні новини зараз

У столиці посилять заходи протидії ДРГ та можливим обстрілам Києва - Рада оборони Києва провела засідання

Унікальну частину 800-річної стіни церкви доби Київської Русі представили в столичному музеї

СБУ затримала агентурну групу фсб, яка готувала ракетні удари по Київській телевежі та ТЕЦ

Рятувальники використали безпілотну техніку з тепловізорами, аби перевірити київські ліси на наявність пожеж

Показати ще

На відео бачимо, як Бондар, за вказівкою Марі, істерично б’єтьсяу припадку, вимагаючи від прокурора назвати прізвища або вказати пальцем на того, кого пригнали.

У інтернеті навітьз’явилось відео, на якому Бондар назвав прокурора «пєтухом», але Бондар сам себе поводить дійсно як пєтух, постійно розмахуючи руками.

До речі про Бондаря, ця людина перебувала у зоні проведення АТО у підрозділі МВС «Гарпун». Бондар переважно стояв на блок-посту та заробляв на контрабанді заборонених речей, що перевізники возили до Донецьку.Він не приймав участі в жодному бойовому зіткненні і тут починає вдавати з себе великого воїна. Дуже прикро спостерігати за такою ганебною поведінкою ветерана АТО, якщо він взагалі тягне на ветерана.

Поспілкувавшись із співробітниками «Муніципальної охорони», ми отримали багато цікавих фактів про діяльність Марі. Виявилось, що на деяких співробітників Комунального підприємства «Муніципальної охорони» чинили тиск щодо їх примусового вступу до лав «Муніципальної варти» і навіть позбавляли надбавок до заробітної плати. Багато працівників із нетерпінням чекають, коли нарешті корупціонер Марі піде з комунального підприємства.

А щодо образ прокурора істеричкою Бондарем стосовно того, що нікого примусово не приганяли, краще за все розповість службовий чат одного з відділів Комунального підприємства «Муніципальна охорона» із вказівками керівника.

Марі поставив завдання познімати з об’єктів охорони комунальної власності всі чергові зміни та зігнати всіхпід стіни суду. Цікаво, яким чином покарають тих бійців, які не з’явились на суд?

Ми очікували побачити у стінах суду Марі одягненого у форму ТОВ «Торнадо», але його чомусь привезли у формі 5.11? Все наочно і нічого навіть додати, коли керівник одягнений у 5.11 це найвища оцінка якості продукції ТОВ «Торнадо»!

В ході проведення процесу обрання запобіжного заходу Марі поводив себе як типовий наркоман. Неврівноважений, постійно смикався не знаючи куди подіти свої руки.

Стояв та повторював, що не винуватий та все вигадано. На факти та докази прокурорів взагалі нічого не зміг зрозуміло відповісти, повторюючи, що він нічого не підписував. Але всім, хто слідкує за перебігом подій відомо, що Марі підписував, як мінімум додаткову угоду і це тільки по діяльності комунального підприємства, а скільки угод він підписав як голова громадського формування «Муніципальна варта»? Здається у цього «голови» все попереду!

В ході засідання прокурори повністю «розклали» адвокатів у процесуальному полі. Адвокатам залишився єдиний вихід подавати клопотання щодо відводу то судді, то прокурора та відтягувати час… через те що вони добре розуміють, іншого виходу немає.

Вже після обрання запобіжного заходу, Марі під стінами відділу поліції записав у Facebookзвернення із погрозою життя прокурору… Прослухавши це звернення виникає питання, як Марі взагалі може очолювати комунальні або громадські організації? Воно ж неадекватне!

Після такого відео звернення Марі із погрозами життю прокурора, не дивно буде побачити, як за заробітну плату з міського бюджету Марі буде ображати та качати навіть мера. Може, меру пора задуматись над поведінкою неадекватного керівника комунального підприємства міста Києва?

Неадекватного керівника, який витрачає багато грошей, отриманих в якості відкатів від закупівель майна та послуг на купівлю коштовних іграшок для себе любимого. Судячи з фото обшуків помешкання Марі, грошей з відкатів він отримав багацько.

Навіщо людина взагалі накупила стільки коштовної зброї? Аби видавати себе за великого воїна? Побратими з 12 батальйону і так знають, що Марі ніколи не приймав участі у бойових діях, через те, що перебував на посаді помічника командира батальйону по зв’язкам із громадськістю, тобто був майже замполітом. І навіть єдиного разу, коли Марі відправили на «передок» підтримати бойовий дух бійців, то Марі очікувано облажався.