В. о. директора Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко розповіла, що відомство планує поетапне відновлення роботи спортивних шкіл і громадських організацій після завершення карантинних обмежень в столиці. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу КМДА.

«У період карантину більшість спортсменів, учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл та небайдужих до спорту людей столиці були змушені обмежити себе у заняттях спортом. У цей час завданням Департаменту стало коригування бюджету на 2020 рік та максимальна підготовка до відновлення роботи спортивних закладів міста», – повідомила Людмила Панченко.

За словами чиновниці, планується поступово впроваджувати нові проєкти та долучатися до проведення чемпіонатів.

«Ми вже запланували участь у 8-ми офіційних урочистостях з нагоди проведення міжнародних і світових змагань. До того ж, місто буде насичене молодіжними проєктами, серед яких заходи до Дня молоді, два київські марафони, «Кубок мера Києва» з масового футболу та вручення 50-ти лауреатам премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва у 2020 році», – сказала Людмила Панченко.

Зазначається, що усі заходи заплановано з відкритою датою та залежать від етапів зняття карантинних обмежень у столиці.

Нагадаємо, на Троєщині відкрили три нових багатофункціональних спортивних майданчики

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Водні стадіони на Оболоні та Трухановому острові: нові спорткомплекси за Генпланом

Столиця планує реконструювати стадіон Старт