Саакашвілі вирішив прокоментувати у Фейсбуці ситуацію у зв’язку з реакцією в соцмережі на світлину з нардепкою від “Слуги народу” Лізою Ясько та колишнім головою Офісу президента Андрієм Богданом. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News.

Світлину з Богданом та Ясько Саакашвілі опублікував 6 вересня та підписав, що мова йде про майбутні вибори: “У центрі у нас справжня киянка в 5-му поколінні і ми говоримо про київські вибори”.

Він написав, що не збирається створювати  Богданом спільних проєктів найближчим часом та наголосив, що має дружні відносини з Богданом.

«Ніяких спільних політичних і партійних проєктів я з Андрієм Богданом найближчим часом створювати не збираюся. Це не заважає нашому спілкуванню.

Політично моя позиція абсолютно зрозуміла. Я повністю підтримую президента Зеленського і намагаюся бути корисним народу України в розробці перетворень і реформ, чим і активно зараз займаюся.

Я підтримую багатьох перспективних, особливо молодих політиків і з команди Зеленського, і в цілому по Україні. Я дуже хочу, щоб це нове покоління було більш успішним, ніж всі попередні”.

скріншот

Нагадаємо, Саакашвілі повідомив, де буде працювати

Читайте також:

Погроза від влади: Богдан відреагував на підпал своєї Тесли (відео)

ЦВК оголосила про початок передвиборчої кампанії