Керівник виборчого штабу партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко може змінити діючого главу партії Дмитра Разумкова на чолі політсили.

“Кандидатом на посаду голови фракції є Давид Арахамія. У нього буде 15 заступників. Також є пропозиції щодо кандидатур керівництва комітетів Верховної Ради”, повідомила УП керівник прес-офісу “Слуги народу”, новообраний депутат від “СН” Євгенія Кравчук.

На посаду голови Верховної Ради України фракція делегує Дмитра Разумкова, на посаду першого заступника голови ВР Руслана Стефанчука.

Нардеп Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі повідомив, що прізвища нових керівників Верховної Ради та партії “Слуга народу” оприлюднив на зустрічі з депутатами президент Володимир Зеленський.

“Претендентів на посаду прем’єр-міністра поки не названо”, – додав Лещенко.

21 липня в Україні відбулися дострокові вибори до Верховної Ради. Разом із мажоритарниками “Слуга народу” отримала 254 місця у новому парламенті. Там уже заявили, що коаліція є, і планують узяти всі місця в уряді.

Із 29 липня у санаторно-готельному комплексі Трускавця “Ріксос” почалося тижневе навчання для майбутніх депутатів від партії “Слуга народу”. Організовує його Київська школа економіки.

3 серпня до новообраних депутатів у Трускавець приїхав президент України Володимир Зеленський.