Під час карантину у столичних школах діють нові правила: замість перших страв, діти отримують їжу у пакетах, та якістю такого харчування дуже незадоволені батьки. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на сторінку Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві у Facebook.

У Держпродспоживслужбу почали надходити скарги від батьків: “Сніданок для 2 класу. Школа 64 Солом‘янського району м. Києва привів мене в шок!Як це назвати бургер чи сендвіч?! Хто злизав масло і не доїв яблуко. Далі вже страшно думати який буде сендвіч з запеченим м’ясом, або як спаскудять млинці з оладками”. – написала одна з невдоволених мам у Facebook.

Під постом з фото зібралося дуже багато коментарів, люди почали ділитися своїм враженнями від “карантинного” харчування та викладати світлини.

Фото: Юлия Юлия/Facebook

У Держпродспоживслужбі попросили батьків активізуватися та надавати факти у офіційних зверненнях. Подати такі звернення можна на електрону пошту: zvernen@kiev.dpss.gov.ua або за допомогою засобів поштового зв’язку (04053, м.Київ, вул. Некрасовська, 10/8).

У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання (для відповіді), викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Варто додати фото доказів.

Письмове звернення (в т.ч. електронне) повинно бути підписано заявником (заявниками), із зазначенням дати. У електронному зверненні також має бути зазначено електронну, поштову адреси, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

Нагадаємо,  Спочатку школа, потім – помремо: першокласниця Трускавця стала зіркою мереж (відео)

Читайте також:

Пів мільйона з бюджету: Український інститут оголосив тендер на написання статей у Вікіпедію:

Виліз на вагон та отримав 60% опіків: на Київщині хлопці бавились на залізниці

Як хочуть, так і їздять: водій маршрутки не побачив жінку та почав рух (відео)