Мер Києва Віталій Кличко повідомив у Фейсбуці, що щоб запустити рух Шулявським шляхопроводом до Нового року, роботи здійснюються цілодобово.

Кличко повідомив, що конструкцію нового мосту вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку, паралельно встановлюють бар’єрну та перильні огорожі.

«Друзі! Для того, щоб запустити рух Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана до кінця цього року, будівельники без вихідних працюють і вдень, і вночі.

Конструкцію нового мосту вже заасфальтували і нанесли на дорожнє покриття тимчасову розмітку. Минулої ночі вкладали асфальт на під’їзді з боку вулиці Вадима Гетьмана. Сьогодні асфальтуватимуть під’їзд зі сторони вулиці Довженка. Паралельно встановлюють бар’єрну та перильні огорожі.

Гарантію на експлуатацію покриття з високоякісного полімерного асфальтобетону підрядник дає 10 років», – зазначив мер Києва.

Мер столиці повідомив, що після завершення дорожніх робіт відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження.

«Наприкінці цього тижня ми, як і обіцяли, плануємо відкрити рух транспорту новим мостом», – написав Віталій Кличко.

 

Нагадаємо, Шулявський шляхопровід почали асфальтувати (відео)

Читайте також:

Щоб добудувати Шулявський міст, Київрада планує знести цех заводу Більшовик

Кличко показав, як монтують прогін Шулявського мосту (відео)