Одразу три героїні секс-скандалу розповіли про погрози від невідомих людей та психологічний тиск.

Про це пише “Київ Медіа”.

Зокрема, студентка Марія Горбань, яка найчастіше згадується у листуваннях у коментарі виданню “Повага” заперечила справжність наведених листувань.

Вона зауважила, що після «зливу» вона та її батьки почали отримувати погрози. Проте розповідати звідки з’явилися її відео та фото відмовилась. «Я зараз працюю з юристами над заявою в правоохоронні органи, тому поки не буду цього коментувати. Це компіляція з підробок», – пояснила дівчина.

Крім того, проректорка з науково-педагогічної роботи КНУ імені Тараса Шевченка Олена Добржанська, яку у листуваннях теж називають «коханкою Бугрова», запевнила, що за час роботи з Володимиром Бугровим ніколи не стикалася з неповагою до жінок чи скаргами на його непристойну поведінку.

«Поки страждає репутація та здоров’я людей, що згадані в цих «листуваннях». Дівчат переслідують, пишуть гидоту, погрожують і мені, пишуть погрози на приватний номер у месенджери», — каже жінка.

Ще одна проректорка з науково-педагогічної роботи Інна Степанець теж повідомила про погрози. “Нічні дзвінки. Переслідування. Погрози. Фейкові переписки. Сотні повідомлень з фейкових акаунтів.Від мене вимагають звільнення. Якщо я не погоджусь, зловмисники обіцяють розіслати мої персональні дані та приватні матеріали, змонтувати компромати, організувати мені цькування на рівні цілої країни”, – зауважила жінка.