Екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі відмовився від пропозиції київського мера Віталія Кличка йти на вибори до Верховної Ради в списках його політичної партії “Удар”.

В оточенні Кличка відмову Саакашвілі від співпраці коментують в жартівливому ключі, заявляючи, що всерйоз плани залучити до співпраці колишнього грузинського лідера в партії з самого початку не розглядалися.

Сам Кличко написав у Facebook великий коментар з приводу відмови Саакашвілі і додав, що політичних планів змінювати не має наміру.

“Читаю новини в ФБ на нашу союзу з Саакашвілі. Без емоцій: Я свій жест зробив. Щиро і в продовження дружби і історії відносин. Запропонував в складній ситуації підставити плече, навіть незважаючи на те, що багато моїх прихильники неоднозначно сприйняли цю ідею. Так , коментарі в ФБ – різні, але, вибачте, не вони і раніше визначали моє ставлення до людей і мої дії щодо них. є слова, а є вчинки. Я, політично, планів не змінюю “, – написав він.

4 червня київський міський голова Віталій Кличко запропонував екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі місце в своїй партії “УДАР” на позачергових виборах в Раду, які заплановані 21 липня.