Розпочалися роботи з реконструкції навчально-адміністративного корпусу Київського університету імені Бориса Грінченка, який розташований на проспекті Павла Тичини, 17 у Дніпровському районі. Про це повідомив заступник голови Київської міської держадміністрації Вячеслав Непоп, зазначає пресслужба КМДА.

Як зазначається, під час реконструкції планується перетворити триповерхову будівлю на чотириповерхову за рахунок демонтажу мансарди та надбудови додаткового поверху. Загальна площа корпусу збільшиться з 7 тис. кв. м до 12,5 тис. кв. м. У корпусі будуть облаштовані три лекторії на 100-120 місць кожен та актова зала на 350 місць.

«Будівля стане більш зручною для студентів та викладачів, у цьому корпусі зможуть навчатися до 1500 студентів щодня та працювати 154 співробітники. Будуть створені можливості для доступу і навчання маломобільних відвідувачів, облаштований ліфт, пандуси», – розповів Вячеслав Непоп.

Передбачено забезпечення навчального закладу інтерактивними екранами та проекторами, доступним швидкісним інтернетом по всій території корпусу, облаштування відеоспостереження для підвищення безпеки, а також благоустрій прилеглої території та облаштування авто- і велопарковок.

Нагадаємо, в Києві модернізують Енергію і збудують новий сучасний сміттєспалювальний завод

Читайте також:

Як будують метро на Виноградар (фото)

В грудні буде презентовано новий Генплан Києва: Кличко

Київрада затвердила план добудови скандально відомого ЖК «Перспектива»