Російські окупанти обстріляли вночі Миколаївську, Харківську та Кіровоградську область. Внаслідок масованої атаки на українські міста є загиблі та поранені.

Про це повідомила місцева влада в соціальних мережах, пише Realist.

Так, голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович повідомив, що по місту було випущено близько 13 ракет. З них 8 ракет “Калібр” морського базування та 5 ракет Х-22 з літака ТУ-22М3. Є загиблі та поранені.

“Влучили в інфраструктурні об’єкти за межами обласного центру. Зокрема, у військовий аеродром “Канатове” та в один із об’єктів “Укрзалізниці”. Є загиблі та поранені”, – написав Райкович.

За його словами, зараз на місці працюють рятувальні та піротехнічні підрозділи. Через обстріл зараз без світла в обласному центрі залишається частина одного з мікрорайонів. Аварійні бригади “Обленерго” працюють.

Харків 23 липня теж зазнав ворожого обстрілу, про що повідомив у Telegram мер міста Ігор Терехов.

За його словами, близько 07:00 пролунали сильні вибухи в центрі міста. Поки що відомо про одного постраждалого. На місці “прильоту” працюють рятувальники, а городян просять перебувати у укриттях.

По Миколаєву близько 04:20 ворог завдав удару шістьма ракетами С-300. Про це повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім. За попередніми даними, спалахнуло складське приміщення та трава на відкритій території.

“Інші потрапляння були околицями міста. Попередньо без жертв і постраждалих. Детальна інформація уточнюється”, – повідомив Кім.