Російські жінки просять своїх чоловіків привозити з війни так звані “трофеї” з тіл убитих українців. Такі як шеврони, кителі чи берці.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на розмову окупантів, яку перехопила СБУ.

“Нашивки, взуття, військові куртки, зняті окупантами з тіл полеглих у бою українських захисників, та відрізані голови – ось вершина мрій простої російської дівчини з Підмосков’я”, – зазначають в СБУ.

Як чути з перехопленої розмови, росіянка мріє, щоб її майбутній чоловік після повернення з війни в Україні працевлаштувався до ПВК “Вагнер” й тоді він зможе подарувати їй навіть “відрізану людську голову”.

“Привезешь мне кучу кителей, чью-то голову. Я Лизке показывала, как “Вагнера” отрезали голову мужику…”, – розповідає жінка про плани своєму нареченому-окупанту.

Крім того, росіянка каже, що без військової куртки, або як її ще називають “кітеля”, “дорога додому для окупанта закрита”, адже вона планує використовувати “хахляцкий китель” у рольових іграх зі своїм майбутнім чоловіком.

“Аморальність російського війська пробила чергове дно. Але ганебне поводження з полоненими та тілами вбитих у бою захисників України не залишиться безкарним. Міжнародний трибунал вже чекає на цих покидьків і кожен з них отримає по заслугам!” – підсумували в СБУ.