Агресор Росія зіткнулася з проблемою нового наступу на Україну через складнощі із боєприпасами. Старі запаси закінчуються, є проблеми з новим постачанням. Така ситуація загалом негативно впливає на саму здатність окупантів йти в атаку. Командування загарбників об’єднує батальйонні тактичні групи, переживає колосально складні часи і намагається відновити свої військові можливості.

Про це, як пише “Главред”, заявила редакторка ITN Емма Берроуз.

У своєму Twitter-акаунті вона опублікувала цитати з бесіди зі співробітником Західної розвідки, який на умовах анонімності розповів про те, що у російських окупаційних військ закінчуються боєприпаси.

“У нас є широкий спектр доказів, які свідчать про те, що боєприпаси вичерпуються… включно з боєприпасами, які надходять з глибоких сховищ”, – сказав співробітник розвідки.

Також він додав, що зниження кількості запасів “у кінцевому підсумку почне погіршувати здатність Росії починати наступ”.

Співрозмовник підкреслив, що наразі російське військове командування переживає важкі часи – окупанти об’єднали БТГ і намагаються відновити свої сили. Причому їх дії з підвищення боєздатності навряд чи можна назвати ефективними.