Окремі російські олігархи уже обговорюють можливість фізичного усунення президента країни-агресорки Росії Володимира Путіна. В РФ великий бізнес незадоволений санкціями, які були введені багатьма державами за війну Росії проти України.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України, на яке посилається “Главред”.

У розвідці зазначають, що в Москві відбулася зустріч російського олігарха Петра Авена і казахського мільярдера Олександра Машкевича. Під час цієї зустрічі Авен наголосив, що політика Путіна дратує російських олігархів. Адже санкції, які багато країн наклали на Росію загалом і на конкретних бізнесменів зокрема через війну Росії проти України, сильно “вдарили по кишенях” олігархів РФ.

Також на зустрічі Авен і Машкевич обговорили, що російські бізнесмени шукають способи вплинути на Путіна або на його близьке оточення з силового блоку. Проте такі плани дуже важко реалізувати, тому що російський диктатор перебуває у жорсткій ізоляції – він не підпускає до себе практично нікого, а тим більше тих олігархів, яких він вважає “ненадійними”.

“Втім, великий російський бізнес вже готовий до найрадикальніших кроків. Окремі олігархи навіть обговорюють оплату фізичного усунення Путіна”, – зазначають в українській розвідці.