Російські окупанти у вівторок, 19 липня, завдали нового ракетного удару по центральній частині Краматорська Донецької області.

Як повідомив в Facebook мер міста Олександр Гончаренко, в результаті удару РФ є жертви, пише “Главред.

“На місці працюють фахівці вибухотехнічних служб, рятувальники”, – написав Гончаренко.

У мережі також публікують фото з місця подій, на яких видно два палаючих балкони багатоповерхових житлових будинків. Віконні рами сусідніх вікон і балконів пошкоджені.

Як повідомив глава Донецької ОВК Павло Кириленко, в результаті ракетного удару, нанесеного російськими окупантами по Краматорську, як мінімум, загинув один цивільний.

“Гучні вибухи в Краматорську: росіяни вдарили по центральній частині міста. За попередньою інформацією – авіаційними ракетами. Наразі відомо про щонайменше одного загиблого цивільного”, – написав Кириленко.

За його словами, в житлових багатоповерхівках, що опинилися в епіцентрі удару, почалися пожежі. “Прибулі на місце рятувальники ДСНС ліквідовують пожежі і надають допомогу людям”, – підсумував Кириленко.

Російські окупанти у вівторок знову обстріляли Слов’янськ, в результаті чого були пошкоджені приватні будинки, а люди отримали поранення, повідомив мер міста Вадим Лях.

“На жаль, Слов’янськ знову обстріляли. Пошкоджено приватні будинки. Під завалами залишаються люди. Є поранені”, – написав Лях в Facebook.