Для збільшення кількості своєї живої сили на окупованій Херсонщині російські окупанти почали перекидати туди кадирівців. Вони повинні стати частиною силового поліцейського блоку та контролювати дезертирів з військових формувань, не приналежних до чеченського етносу.

Про це повідомив пресофіцер Миколаївської ОВА Дмитро Плетенчук, зазначає OBOZREVATEL, посилаючись на “24 канал”.

Перед зазначеним блоком стоїть досить “відповідальна робота” – він як займається окупаційними функціями, так і слідкує за російськими бійцями.

Водночас аналітики з Інституту вивчення війни зауважили, що загарбникам не так уже й просто дається шукати добровольців на війну. Жителі великих міст не поспішають поповнювати військо, а тому скоро буде неможливо виконувати плани, які ставлять перед воєнкоматами згори.

Нагадаємо: раніше вже повідомлялося, що втекти з Херсонської області намагається дедалі більше російських окупантів, які бояться контрнаступу ЗСУ. Однак дезертирів розстрілюють кадирівці, яких використовують як загороджувальні загони.

Для деяких окупантів зробили своєрідне “гетто” в Генічеську на Арабатській стрілці. Заганяють їх і розміщують на базах відпочинку, щоб ці окупанти не могли дезертувати.