У понеділок, 30 серпня, суд взяв під варту підозрюваного у жорстокому вбивстві співмешканки, тіло якої 27 серпня виявили у квартирі на Виноградарі.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, на яку посилається “Судово-юридична газета”.

«Як повідомлялося раніше, підозрюваний на ґрунті неприязних відносин з потерпілою наніс їй множинні удари ножем, таким чином позбавивши життя.

Після цього, з метою приховання злочину чоловік розчленував тіло потерпілої та помістив його до морозильної камери, яку придбав з цією метою.

Після вчиненого підозрюваний виїхав з Києва, однак був виявлений працівниками поліції на території Черкаської області при спробі самогубства», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Подільський районний суд м. Києва заарештував чоловіка на 2 місяці.

Крім того, за клопотанням Деснянської окружної прокуратури м. Києва в іншому кримінальному провадженні судом взято під варту чоловіка, який штовхнув жінку із 7-го поверху.

Трагедія сталася 24 серпня на столичній Троєщині.

«Встановлено, що між 56-річним підозрюваним та 39-річною жінкою відбувся конфлікт, у ході якого чоловік силоміць перекинув потерпілу через балкон на 7-му поверсі будинку. Від отриманих внаслідок падіння травм жінка загинула на місці.

Чоловік намагався втекти з місця події, однак був затриманий свідками, які й повідомили правоохоронців про злочин», — йдеться у повідомленні.

Дії обох чоловіків кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне протиправне заподіянні смерті іншій людині (вбивство).