Опір українців на тимчасово окупованій території Херсонської області змусив російських загарбників задіяти своїх людей з Росії, щоби створити так званий “уряд” спільно з колаборантами.

Про це пише “Главред”.

Як розповіла в ефірі 24 каналу кореспондентка з Херсона Марина Савченко, в області набирає обертів партизанський опір. Крім того, окупанти не довіряють колаборантам, які пішли на співпрацю. Незаконний “уряд” вирішили зміцнити своїми людьми з Калінінградської області.

“Колаборанти вже не можуть утримати цю ситуацію. Партизанський рух, опір на Херсонщині як був, так і є. Він з кожним днем все міцніє”, – сказала Савченко.

Вона додала, що справжніх жителів Херсона в місті залишилося мало, але російські військові завезли туди багато людей з Криму і “ДНР”.

“Дуже багато чужих, привезених людей. І тепер зрозуміло, що це за черги за російськими паспортами… Щоби створити “російську “картинку”, – пояснила кореспондентка.

Тим часом ЗМІ опублікували фото, що з’явилися в тимчасово окупованому Херсоні. Їх наклеїли партизани, які є учасниками руху “Жовта стрічка”. У посланнях до окупантів йдеться: “Референдуму не буде, а буде суд і буде Гаага”, “Референдуму не буде, Херсон – це Україна”.