У четвер, 25 травня, найманці “Вагнера” розпочали виведення своїх підрозділів із Бахмута. Цю інформацію підтвердив їхній ватажок Євген Пригожин. Радіти зарано, адже їх замінять регулярні російські війська.

Відповідне відео опублікувала пресслужба Пригожина. На ньому ватажок ПВК “Вагнер” спілкується зі своїми найманцями, пише Інформатор.

“Виходимо у тилові райони, головне обережно, по одній одиниці. До 1 червня всі виходимо, відпочиваємо, готуємося, а потім отримаємо нове завдання”, – сказав Пригожин.

Пригожин, який жалівся на нестачу боєприпасів, залишить їх російським військовим. За його словами, до 1 червня основна частина його підрозділів перебазується у тилові табори.

“Передаємо позиції військовим. Якщо їм буде складно, то ми залишимо тих, хто мав основну роль у захопленні Бахмута”, – зазначив Пригожин.

Він показав двох найманців, яких вирішили залишити. Йдеться про якогось “Бібера” та “Доліка”.

“Як тільки військовим буде важко, то вони стануть і перегородять шлях української армії. Хлопці, не ображайте військових, гаразд?” – додав Пригожин.

Відомо, що “вагнерівці” партіями відходять з міста, на їх місце заходить регулярна армія. Про це у своєму Telegram-каналі написав боєць ЗСУ під ніком Бахмутський Демон. Інших деталей він не привів.