Президент Росії Володимир Путін 30 вересня після оголошення анексії українських територій запропонував Києву “сісти за стіл переговорів”.

Про це пише “Главред”.

У своїй заяві в Кремлі Путін сказав, що виключає будь-який діалог по Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях.

“Ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь і повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові, про це не раз було сказано. Але вибір в Донецьку, Луганську, Запоріжжі та Херсоні обговорювати не будемо. Він зроблений. Росія його не зрадить”, – заявив Путін.

Глава Кремля заявив, що фейкові результати “референдумів” нібито волевиявленням самих жителів територій цих чотирьох областей.

“Київ повинен шанобливо ставитися до вибору “ДНР”, “ЛНР”, Запорізької та Херсонської областей, тільки таким може бути шлях до миру”, – говорить Путін.

Нагадаємо, як і очікувалося сьогодні, 30 вересня, російський диктатор Володимир Путін оголосив анексію окупованих територій України. Йдеться про Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області.