Російського президента Володимира Путіна почали критикувати в найближчому оточенні через відверті провали у війні в Україні.

Як повідомляє “Главред”, член найближчого оточення Володимира Путіна в останні тижні висловив російському президенту незгоду з його поведінкою у війні в Україні, пише Washington Post з посиланням на дані американської розвідки.

“Ця критика є свідченням заворушень всередині російського керівництва з приводу ведення війни, яка обернулася катастрофічно невдало для Москви, змусивши Путіна минулого місяця віддати наказ про мобілізацію сотень тисяч військовослужбовців у відчайдушній спробі компенсувати недавні втрати на полі бою”, – зазначає видання.

За даними джерела, інформацію вважають досить важливою і включили в щоденний брифінг президента Байдена з розвідки і передали іншим офіційним особам США.

“Невдоволення, яке висловив член найближчого оточення Путіна, було пов’язане з неправильним управлінням військовими зусиллями і помилками, що допускаються тими, хто проводить військову кампанію”, – додали автори матеріалу.