Російські пропагандисти усвідомили, що масовані ракетні удари ЗС РФ не змусять Україну піти на капітуляцію та закликають відновити переговори.

Про це у Telegram написав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляє ASPI.

Зокрема, він вирішив проаналізувати нещодавні меседжі, які в прямих ефірах і соцмережах озвучували головні російські пропагандисти. За словами Подоляка, росЗМІ усвідомили, що масовані ракетні удари ЗС РФ не змусять Україну піти на капітуляцію для припинення повномасштабної війни.

Крім того, як зазначив радник голови ОП, протягом кількох місяців кардинально змінився порядок денний російських пропагандистів — від “Київ захопимо за 2-3 дні” до “як уникнути військового трибуналу для Кремля”. Усвідомлюючи свою поразку на полі бою, як стверджує Подоляк, Кремль намагається вимолити проведення переговорів із припиненням вогню на передовій, що дозволить Москві отримати оперативну паузу для відновлення армії та зафіксувати свою присутність на окупованих територіях.

“Має засмутити всіх стурбованих, які тимчасово засіли в московських ресторанах. Єдині переговори, до яких слід готуватися російській політичній верхівці, — переговори зі спеціальним прокурором про можливість покращення умов тримання під вартою в обмін на сприяння слідству та свідчення проти соратників. Незабаром”, — резюмував Подоляк.