Слідчі в Києві повідомили про підозру чоловіку за хуліганські дії біля Олімпійського коледжу, передає сайт Хрещатик.News  із посиланням на повідомлення поліції Києва.

Окрім цього, на двох чоловіків, причетних до подій, склали адміністративні протоколи за злісну непокору вимозі поліцейського.

24 вересня 2020 року відбулася конфліктна ситуація на території Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. За цим фактом слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження.

До правоохоронців звернувся ректор Національного університету фізичного виховання і спорту України та повідомив про нанесення йому тілесних ушкоджень. Правоохоронці опитали свідків та встановили одного з активних учасників події. Ним виявився 20-річний студент Олімпійського коледжу.

Його слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. А сьогодні під процесуальним керівництвом Київської місцевої прокуратури №3 фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також на двох чоловіків, 1972 та 1995 років народження, поліцейські склали адміністративні протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає від накладення штрафу до адміністративного арешту строком до п’ятнадцять діб.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що під Олімпійським коледжем у Києві відбулась справжня бійка (відео).

Читайте також:

Біля київського коледжу зіткнення студентів та поліції, є постраждалі (відео)

Не дамо перетворити Україну в лукашенківську Білорусь: під Кабмін вийшли побиті студенти коледжу Піддубного