Берегтися потрібно усім, навіть тим, хто вже хворів на COVID-19. У Чернівецькій області зафіксували вже приблизно 20 випадків повторного захворювання на ковід, повідомляє Хрещатик.News із посиланням на Фейсбук-сторінку Чернівецької обласної державної адміністрації.

“Не важливо, в якій ми зоні карантину – «червоній», «помаранчевій», «жовтій» чи «зеленій». Коронавірус живе поруч із нами, тож не варто нехтувати протиепідемічними нормами. Носити маску, користуватися антисептиком та дотримуватися соціальної дистанції – це обов’язок кожного з нас”, – зазначила заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак.

Вона підкреслила: “Берегтися потрібно й тим, хто вже хворів на COVID-19. Наразі близько 20 буковинців повторно заразилися коронавірусом. І не завжди їхня хвороба проходила в легкій формі”.

В облдержадміністрації зазначили, що з 5 жовтня почало діяти нове епідемічне зонування, згідно з яким Чернівецька область залишається в помаранчевій зоні. Але попри це, кількість нових випадків зараження на коронавірус щодня перевищує сотню.

Нагадаємо, Імунітету нема: люди, які хворіли на COVID-19, скоро знову можуть захворіти – вірусолог

Читайте також:

Хтось приховує кількість хворих на COVID-19, за смерть нема компенсації – лікарі

Від пневмонії помер лікар – герой білбордів Дякуємо за життя