Представники Північноатлантичної ради НАТО та генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг відвідають Україну 30 і 31 жовтня 2019 року. Візит делегації розпочнеться в Одесі 30 жовтня. Про це повідомляє Укрінформ.

«Візит розпочнеться в Одесі 30 жовтня, де генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг та посли країн НАТО відвідають Другу постійну оперативну групу НАТО з розмінування (SNMCMG2). Чотири кораблі НАТО з розмінування з Болгарії, Італії, Румунії та Іспанії у цей час будуть знаходитися у порті Одеси, в рамках патрулювання у Чорному морі», – йдеться у повідомленні.

За планом програми візиту генеральний секретар НАТО 30 жовтня виступить з промовою перед курсантами Одеської морської академії.

31 жовтня в Києві Єнс Столтенберг проведе засідання Комісії НАТО-Україна з президентом України Володимиром Зеленським і виступить з промовою в парламенті України.

Також заплановані зустрічи Столтенберга і представників НАТО з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим, міністром закордонних справ Вадимом Пристайком та міністром оборони Андрієм Загороднюком.

30-31 жовтня у зв’язку з візитом в Україну Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в Києві. Про це повідомляє КМДА.

«Так, у столиці можливі незначні обмеження дорожнього руху на окремих ділянках вулиць Голосіївського, Дарницького, Дніпровського, Печерського, Подільського, Шевченківського районів, а також на Бориспільському шосе», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в акваторію Одеси зайшли чотири корабля НАТО (відео)

Читайте також:

В акваторію Одеси зайшли чотири корабля НАТО (відео)

Міністр оборони України прибув до штаб-квартири НАТО