Захисну скло-плівку, пошкоджену на двох елементах скляної підлоги нового пішохідного мосту над Володимирським узвозом у Києві, відновлять уже в понеділок.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко киянам на мосту, оглянувши місце вандалізму, повідомляє прес-служба київської влади.

“Друзі! Ми зараз з фахівцями оглянули пошкоджені елементи скляної підлоги. З того, що з‘ясували попередньо: вандали пошкодили захисну скло-плівку на двох фрагментах скляної підлоги”, – зазначив він.

“Основне – гартоване скло – не постраждало.  І зараз ми це продемонстрували. Пошкоджені ж елементи замінять протягом доби”, – сказав мер Києва.

“Але боляче, коли гарні об’єкти страждають від “розваг” тих, хто не любить наше місто. І нічого не створює, а знищує те, що створюють інші”, – додав він.

Кличко звернувся до людей, яких було дуже багато на мосту, з тим, аби кияни повідомляли про відомі їм акти вандалізму в місті.

“Давайте боротися з цим разом. Адже всі гарні об’єкти ми створюємо для мешканців Києва, для краси і комфорту нашого міста”, –  сказав мер.

Багатошарове гартоване скло під захисною скло-плівкою не ушкоджене.