Після конфлікту з персоналом торгового центру на столичному Подолі молодик зателефонував до поліції та адміністрації торгового центру із повідомленням про вибух, який має статись незабаром. Порушника знайшли і судитимуть. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Про це пише “Великий Київ”.

Як розповіли у столичній поліції, на спецлінію 102 від невідомого надійшло повідомлення про те, що замінований один із торгово-розважальних центрів на проспекті Правди.

Правоохоронці негайно прибули на місце та ретельно перевірили об’єкт із прилеглою територією, евакуювавши персонал та відвідувачів. Та жодних вибухових пристроїв чи речовин не виявили.

Згодом оперативники встановили, що до скоєння злочину причетний 32–річний киянин, який раніше не мав проблем із законом.

Чолов’яга розповів, що до такого вчинку він вдався через конфлікт, який стався напередодні між ним та персоналом закладу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, який загрожує загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками.

Наразі чоловіку готують повідомлення про підозру. Йому загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.