Зловмисник, знаючи, що автомобіль друга несправний, відбуксирував його в інше місце, а згодом продав на запчастини. Слідчі відкрили кримінальне провадження та повідомили йому про підозру.

Про це пише “Київ 24”.

До поліції звернувся місцевий мешканець із повідомленням про зникнення автомобіля «Опель» з проспекту Академіка Палладіна. На місце виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу, яка належним чином задокументувала злочин. Як розповів начальник відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції Роман Даценко, оперативники поспілкувались із потерпілим, переглянули відео з камер спостереження та встановили, що до злочину причетний друг заявника:

«Ми з’ясували, що хлопець знаючи, що автомобіль несправний, відбуксирував його в інше місце та розпочав пошуки покупця. Аби здійснити продаж викраденої автівки, йому знадобилися документи. Щоби потерпілий нічого не запідозрив, правопорушник вигадав історію, що технічний паспорт йому потрібний для купівлі автозапчастин. Далі для реалізації задуманого зловмисник викликав евакуатор та доставив автомобіль на СТО, де його і продав на запчастини. Порушником виявився місцевий мешканець, 2001 року народження, раніше судимий за шахрайські дії та крадіжку».