У власному помешканні зловмисниця разом із чоловіком виготовляла амфетамін, який зі спільниками розповсюджувала на території України.

Про це пише “Київ 24”.

Під час санкціонованих обшуків за місцями мешкання правопорушників працівники поліції вилучили наркотичні речовини, приладдя для їх виготовлення та інші речові докази злочинної діяльності фігурантів. За скоєне їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

В рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України, слідчі столичного главку спільно з оперативниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю задокументували протиправну діяльність групи осіб. Це – придбання прекурсорів для подальшого виготовлення наркотиків та виготовлення й збут на території України амфетаміну.