Поліція затримала підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень Володимиру Балуху, передає сайт Хрещатик.News із посиланням на “Національну поліцію“.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження.

Правоохоронці встановили та опитали свідків цієї події, провели ряд оперативно-розшукових і слідчих дій. Поліцейські встановили підозрюваного.

На цей час відомо, що напередодні Володимир Балух разом із друзями відзначали річницю звільнення з полону у ресторані «Козак». Близько півночі Володимир вийшов із закладу і попрямував до ресторану «Edem».

Там у нього виник конфлікт із невідомим. Чоловік вдарив його ногою – потерпілий впав і втратив свідомість. Після цього зловмисник втік, не надавши постраждалому допомогу. Вранці Володимира Балуха госпіталізували у лікарню.

Сьогодні зловмисника затримали. Ним виявився місцевий мешканець, 1988 року народження. З’ясувалося, що він прийшов в гості до знайомого, який працює охоронцем в одному із ресторанів.

Під керівництвом Київської місцевої прокуратури №4  затриманому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, що київська прокуратура взяла на контроль справу про побиття Балуха. Також Балух розповідав раніше про шанс вийти живим з російської в’язниці.

Читайте також:

Балух не їсть тюремної їжі

Колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха жорстоко побили — Сенцов