Впродовж доби 17 лютого рятувальники Бородянського району чотири рази здійснювали виїзди на гасіння пожеж. Про це повідомили в Бородянському РВ ГУ ДСНС України у Київській області.

Так, о 13 год 52 хв до оперативно диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на відкритій території поблизу с. Шибене. На місце події направлено рятувальників 31-ДПРЧ (смт Бородянка). По прибуттю встановлено що вогнем охоплений трав’яний настил та чагарники на загальній площі близько 2,5 га.

Друге повідомлення про загорання трав’яного настилу та чагарників поблизу с. Мигалки.надійшло о 14 год 51 хв Ліквідовували загорання рятувальники 59-ДПРП (смт Пісківка) на площі близько 1 га.

Третій сигнал поступив о 16 год 58 хв, повідомили про горіння трав’яного настилу поблизу с. Дружня. На місці події працювали рятувальники 31-ДПРЧ (смт Бородянка). Пожежу вдалось ліквідувати о 22 год 06 хв окремими осередками на площі близько 15 га.

О 18 год 25 хв надійшов ще один дзвінок від місцевих жителів, про горіння трав’яного настилу та кущів поблизу с. Берестянка. На місце події направлено рятувальників 58-ДПРП (смт Клавдієво-Тарасове). Загорання ліквідували о 21 год 10 хв на площі 5 га.

Нагадаємо, На Куренівці пожежа охопила СТО з автівками (відео)

Читайте також:

Вночі під Києвом сталась масштабна пожежа в магазині меблів (відео)

Молоді військові врятували людей при пожежі в Мінкульті