8 березня правоохоронці Вишгорода припинили небезпечні дитячі розваги на даху багатоповерхівки. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на пресслужбу поліції Київської області.

«Учора, 8 березня, поліцейські в одній з соціальних мереж виявили світлину небезпечного дозвілля дітей на даху багатоповерхівки, яку розмістили в Інтернеті небайдужі свідки-перехожі», – йдеться в повідомленні.

На місце надзвичайної події негайно прибули працівники Вишгородського відділу поліції. Правоохоронці встановили, що хлопці та дівчата на даху багатоповерхового житлового будинку вирішили відсвяткували 8 березня, та влаштували «танці на висоті».

Зазначається, що тільки завдяки оперативному реагуванню ювенальних поліцейських жодна дитина не постраждала. І «свято», на щастя, для неповнолітніх закінчилось без трагічних наслідків.

«Ювенальні поліцейські провели профілактичну бесіду виховного характеру з дітьми. Наразі вирішується питання про притягнення їхніх батьків до адміністративної відповідальності за ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей)», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Селфі на висоті 130 м: патрульні рятували дітей з Південного мосту

Читайте також:

Хотіли пожартувати: в Києві школярки «замінували» дві школи

16 школярів госпіталізували: в школі на Київщині розпилили сльозогінний газ