У місті Вишневе, Київської області, під час занять викрали 10-річного школяра. Машина поїхала в невідомому напрямку.

Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, на яку посилаються Новини.LIVE.

У четвер, близько 12: 00 в поліцію надійшло повідомлення від працівників одного з ліцеїв міста Вишневе, які помітили, що дві людини посадили в машину учня 4 класу і зникли в невідомому напрямку.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції. Правоохоронці опитали всіх свідків події.

Керівником Головного управління Національної поліції в Київській області було введено спеціальну поліцейську операцію та задіяно карний розшук. Вже в Бориспільському районі працівники батальйону патрульної поліції Борисполя зупинили автомобіль. У салоні знаходився хлопчик, який зник з навчального закладу, а також його мати і родичі.

Виявилося, що даний інцидент – це чергова спроба з’ясування стосунків між батьками, які перебувають у конфліктних стосунках. Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини цієї події.

Правоохоронці закликають батьків вирішувати питання щодо виховання та місця перебування дитини у правовому полі, без вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.