Правоохоронці встановлюють обставини вибуху, який стався у неділю, 20 вересня, на підприємстві у Голосіївському районі Києва. Про це повідомляє сайт Хрещатик.News з посиланням Відділ комунікації поліції Києва.

«До поліції Києва о 16 годині надійшло повідомлення про те, що на підприємстві по вулиці Пирогівський шлях стався вибух. На місце негайно вирушили екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативні групи Головного та територіального управлінь поліції та представники інших профільних служб та відомств.

За попередньою інформацією, під час зварювальних робіт стався вибух, внаслідок чого двоє працівників установи отримали тілесні ушкодження. Наразі їм надається медична допомога», – йдеться в повідомленні.

За фактом вибуху слідчі Голосіївського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

«Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого», – повідомили в поліції.

Правоохоронці встановлять обставини та причини вибуху.

Вибух на підприємстві підтвердив гендиректор Carlsberg Ukraine Євген Шевченко у Фейсбуці.

«Інтернет почали заповнювати новини про вибух на нашому київському заводі. Це правда, вибух стався близько 16.00, коли двоє працівників підрядної організації виконували зварювання технічних люків на даху очисних споруд. Один з них отримав садна, госпіталізація не знадобилася. Дах очисних споруд пошкоджена – сьогодні всім нам дуже пощастило, що відбулися так легко», – написав він.

Нагадаємо, газопровід у Чабанах відновив роботу після вибуху

Читайте також:

Різдво Пресвятої Богородиці: прикмети, заборони, про що просити у цей день

Київ у диму: пожежа на сміттєзвалищі перекинулась на торфовища (відео)

Популярні новини зараз

У столиці няня-пенсіонерка штовхала та била дівчинку по обличчю, через те, що вона засинала в автобусі

У Києві правоохоронці затримали чоловіка, який жорстко побив охоронця супермаркету через зауваження

Затриманого 21 листопада божевільного, що кидався на перехожих з ножем, судитимуть за серію розбійних нападів

“Пробіг під каштанами” у Києві: бігли і немовлята, і старенькі

Показати ще