Під Аркою дружби народів відбудеться фестиваль Дабл Тріпл Snow Fest 2019 зі змаганнями професійних сноубордистів і лижників та відкритими концертами. Дабл Тріпл Snow Fest 2019 відбувається за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України та Київської державної міської адміністрації. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Організатори повідомляють, що команди «don’t Take Fake» і «Типовий Київ», це рідкісна можливість для киян побачити турнір такого рівня в Україні, в центрі міста, не виїжджаючи на спеціальні майданчики.

Висота гірки сягає п’ятиповерхового будинку, а довжина – половини футбольного поля. Генеральним спонсором проекту стала платіжна система Mastercard.

Зазначається, що удень локація стане місцем проведення міжнародних змагань із понад 70 райдерами з восьми країн, зокрема: Польщі, Австрії, Німеччини, Білорусі, Словаччини та інших. Серед них – досвідчені українські спортсмени, учасники Олімпіади та чемпіонатів світу.

Локація буде відкрита для відвідування два дні, 21 та 22 грудня, з 11:00 до 23:00. Обидва дні змагання стартують о 13:00. Концертна програма розпочнеться о 21:00. Вхід на всі події фестивалю – вільний.

Нагадаємо, В столиці відкрились фотовиставки «Не забувайте про батьків» та «Активні люди золотого віку»

Читайте також:

Дитяча залізниця запускає Полярний експрес

Сім безкоштовних ковзанок: де і коли в Києві можна буде вільно покататися на ковзанах