Цієї ночі поліцію Києва лікарі повідомили про поранення двох іноземців, які потрапили до лікарні з вогнепальними пораненнями нижніх кінцівок, передає сайт Хрещатик.news  із посиланням на повідомлення Нацполіції.

поранено студентів
Фото: Нацполіція 

Поліцейські встановили, що потерпілі отримали поранення о 21:30 на вулиці Коновальця, що в Печерському районі столиці. Під час конфлікту невідомий кілька разів з вогнепальної зброї вистрілив у бік чоловіків, в результаті чого двоє 20-річних студентів отримали незначні поранення ніг. Вони самостійно звернулися до лікарняного закладу. Проте один з них відмовився від надання йому допомоги. Від написання будь-яких офіційних заяв потерпілі також відмовилися.

На місці вчинення злочину поліцейські провели слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини скоєного та осіб, причетних до цього.

Зібрані відомості за цим фактом внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Печерського управління поліції відкрито два кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що поліція  встановила ще одного з організаторів перестрілки в Броварах та провела обшуки (фото). Також  під Києвом на очах 7-річного сина розстріляли бізнесмена Ігоря Плекана (відео).

Читайте також: 

Сусіди з’ясовували відносини: під Києвом депутати влаштували стрілянину.

У стрілянині в Броварах брали участь охоронні фірми: їх позбавили ліцензії