26 серпня 2020 року Деснянський районний суд міста Києва задовольнив позов пенсіонерки до ТОВ “АТБ — Маркет” про відшкодування шкоди. Про це повідомляє сайт “Хрещатик.news” з посиланням на KV.

Торік, жінка, перебуваючи в магазині АТБ, за адресою: проспект Лісовий, 28, послизнулася на розлитому маслі та отримала перелом хребця.

Жінка послизнулася на речовині, схожій на соняшникову олію. За її словами, рідина повільно стікала з полиць.

Пенсіонерка отримала серйозні травми та перенесла складну операцію, вартістю 56 тисяч гривень. Через те, що не мала власних коштів, гроші на лікування вимушена була взяти в борг у знайомого.

У рішенні суду йдеться про те, що за словами представника потерпілої, винні у нещасному випадку працівники магазину не були покарані керівництвом.

Представник відповідача ТОВ” АТБ-Маркет “на судове засідання не з’явився, хоча про час і місце розгляду справи повідомлений був належним чином, заяви про відкладення розгляду справи не надав, причини неявки не повідомив”, – йдеться у рішенні.

Суд визнав, що нещасний випадок стався через неналежний рівень чистоти в магазині, та зобов’язав магазин АТБ виплатити пенсіонерці 56 тисяч гривень компенсації за лікування та 20 тисяч гривень компенсації моральної шкоди.

Нагадаємо, Нема що їсти: дідусь зателефонував до поліції та попросив допомоги (відео)

Читайте також:

З етнокомплексу під Києвом втік кенгуру: обіцяна велика винагорода

В Україні контролюватимуть російськомовні школи: перехід на українську мову

Через два тижні навчання 145 класів опинились на самоізоляції: Степанов