Мер тимчасово окупованого Мелітополя Іван Федоров прокоментував нічні атаки на три військові об’єкти російських загарбників 24 липня: він розповів нові подробиці «пекельної ночі» рашистів.

Про це інформує Акцент з посиланням на етер Апостроф TV.

Як повідомлялося, за інформацією Івана Федорова, в Мелітополі та поблизу міста одразу по трьом територіям російським окупантам влаштували чергову «пекельну ніч». Зокрема, повідомлялося про пошкодженя залізничної інфраструктури у Мелітопольському районі, яка використовувалася окупантами для перевезення військової техніки та особового складу в напрямку Василівки та Токмаку.

В понеділок, 25 липня, мер Мелітополя прокоментував атаки на бази російських окупантів.

Так, було нанесені чергові руйнування захопленому рашистами аеродрому в Мелітополі, функціонування якого окупанти намагалися відновити після атаки на початку липня.

«Перш за все вчора були зроблені чергові руйнування на військовій базі, яку захопили рашисти ще в перші дні війни — це наш аеродром, військово-транспортної авівції України, який рашисти захопили. Вони півтора тижні тому намагалися відновити функціонування аеродрому — як ми бачимо не відновили і після вибухів ночних вчора знову виводили особовий склад з аеродрому», — прокоментував мер.

Як наголосив Іван Федоров, також було зруйновано залізничне полотно з пунктом управління, чим було припинено постачання озброєння ворога і ускладнило логістику.

«Головне, що вчора було припинено постачання залізною дорогою грузів і вантажів, тяжкого озброєння, боєприпасів на Бердянск, Маріуполь та Донецьк. Було зуйновано залізничне полотно, пункт управління залізничною дорогою, безпосередньо — в селищі поблизу Мелітополя — Новобогданівці, це 20 км від Мелітополя, але основне — це логістичний вузел всього нашого регіону», — розповів мер.

Також, за інформацією мера Мелітополя, був частково знешкоджений склад боєприпасів ворога поблизу селища Костянтинівка.

«І третє — вчора було частково знешкоджено склад боєприпасів, який знаходиться на сході нашого міста поблизу селища Костянтинівка. Нажаль, неповністю він зруйновний, але зрозуміло чому — тому що рашисти його розмістили безпосередньо поблизу житлових будинків наших цивільних мешканців і тому наші захисники це роблять максимально обережно, щоб не постраждали цивільні особи. Ми цінуємо життя наших людей, чого точно не можна сказати про ворога», — підкреслив Федоров.