В окупованій Новій Каховці Херсонської області партизани вчинили замах на так званого заступника глави “військової адміністрації” міста.

У мережі припускають, що йдеться про Віталія Гуру, пише “Главред”.

Замах влаштував партизанський рух українців і кримських татар “Атеш”. Про це повідомляється у Telegram-каналі руху.

Під час вибуху колаборант перебував біля свого автомобіля.

“О 12:10 13.03.2023 на проспекті Перемоги біля кафе “Смачна країна” агент “Атеш” підірвав так званого заступника голови “новокаховської військової адміністрації” біля його авто… Чекаємо на підтвердження про остаточну ліквідацію. У будь-якому випадку це стане нагадування раш*стам та їхнім прислужникам, що ми не дозволимо безкарно бешкетувати на українській землі. Роботи багато, далі буде…”, – йдеться у повідомленні.

Партизани наголосили, що ніхто з цивільних під час вибуху не постраждав.

Пропагандисти підтвердили інформацію про замах майже через добу. Telegram-канал Baza зазначає, що “заступника голови ВЦА” Нової Каховки намагалися підірвати. Пишуть, що вибухівка спрацювала біля авто Гури, коли він зупинився біля їдальні “Смачна країна”. Зазначається, що він отримав поранення і перебуває у лікарні.

Варто зазначити, що у серпні 2022 року у ЗМІ повідомляли про нібито загибель Гури. Проте через місяць після того з’ясувалося, що це було інсценуванням ФСБ. Російські пропагандисти тоді повідомляли, нібито ФСБ таким чином “намагалася вирахувати українських диверсантів”.