За вказаною в анонімному повідомленні адресою, а саме – до кардіологічного відділення Олександрівської лікарні – терміново виїхали вибухотехніки та кінологи. Про це повідомляє сайт Хрещатик.news з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

«Сьогодні о 21:40 до поліції зателефонував невідомий та сказав про те, що в одному з корпусів лікарняного закладу закладено вибухівку. За вказаною адресою негайно виїхали фахівці профільних служб та слідчо-оперативна група районного управління поліції», – повідомили в пресслужбі.

Пацієнтів «замінованного» відділення терміново переводили в інший корпус – було евакуйовано понад 100 людей, серед яких пацієнти та медперсонал.

Після перевірки будівлі та прилеглої території Олександрівській лікарні вибухонебезпечних речовин і предметів не виявлено. Інформація про замінування медичного закладу не підтвердилась.

«Слідчим відділом Печерського управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідома неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян )Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від двох до шести років», – повідомили в поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють чоловіка, який повідомив про закладення вибухівки

Нагадаємо, затримали зловмисників, які упродовж місяців «мінували» київський ТРЦ

Бажаєте дізнаватися новини столиці першими? Підписуйтесь на наш телеграм-канал  – тільки актуальні новини Києва!

Читайте також:

Уряд посилив покарання для псевдомінерів: Гончарук

Мінера столичного метро засудили на 6 років